Budi i ti deo Nedelje svesti o mozgu!

Studentska sekcija za neuronake poziva sve zainteresovane da budu volonteri Nedelje svesti o mozgu 2018. Manifestacija će se održati u Beogradu, u periodu od 12 – 18. 3. 2018. godine.

Manifestacija je usmerena prema popularizaciji neuronaučnih saznanja. Ukoliko te neuronauka čini radoznalim/om i voliš da svoje znanje i entuzijazam prema nauci prenosiš drugima, ako želiš da stekneš iskustvo u organizovanju naučno-popularnih manifestacija i promociji nauke i da se ujedno lepo zabaviš i upoznaš ljude koji dele tvoja interesovanja, prijavi se za volontiranje na Nedelji svesti o mozgu!

Ukoliko si baš ti zainteresovan(a) pošalji tekst do 300 reči u kome ćeš nam se predstaviti i objasniti svoju motivaciju za volontiranje na Nedelji svesti o mozgu. Tekst u obliku Word dokumenta pošalji na biologija95@gmail.com. Konkurs je otvoren do 12. 2. 2018. godine. Prijave koje ne ispune pomenute kriterijume nećemo uzeti u razmatranje. Izabrani kandati biće pozvani na razgovor, kako bi izabrali najbolje od najboljih da budu deo naše manifestacije.

 

bawsticker1

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Gore ↑