Novine u neuronaukama

Studentska sekcija Društva za neuronauke Srbije raspisuje konkurs za prezentovanje studentskih naučno-istraživačkih radova na Mini sesiji: ,,Novine u neuronaukama’’, u okviru Nedelje svesti o mozgu 2020.

Povodom obeležavanja međunarodne manifestacije Nedelje svesti o mozgu koju ved 9. put organizuje Studentska sekcija za neuronauke pozivamo sve mlade autore, studente osnovnih i master akademskih studija da izlaganjem najnovijih naučno-istraživačkih radova doprinesu ovogodišnjoj manifestaciji pod sloganom Homo emoticon ( lat. čovek emocija).

U subotu, 21.03.2020. u Galeriji nauke i tehnike Srpske akademije nauka i umetnosti studenti osnovnih i master akademskih studija će imati priliku da pred posetiocima prikažu rezultate svog naučno-istraživačkog rada ili rada drugog autora koji je objavljen u relevantnom naučnom časopisu. Ukoliko ste zainteresovani pošaljite nam apstrakt prema slededim propozicijama:

  • tekst treba da bude napisan u PDF formatu ćiriličnim pismom (strane reči i latinski izrazi – italic), font: Times New Roman, 12 veličina slova, maksimalan broj reči u tekstu je 300.
  • apstrakt treba da sadrži: naslov rada, ime i prezime svakog autora, uvod, cilj, metodologiju, rezultate, zaključak ili diskusiju i ključne reči.
  • apstrakt treba da napišete i pošaljete na e-mail adresu: s.sekcija.neuronauke@gmail.com. U tesktu mail-a treba da napišete svoje ime i prezime, naziv fakulteta, godinu studija, ustanovu u kojoj je rad napisan (ako šalješ sopstveni rad) ili tačan naziv časopisa i članka u kom je rad objavljen, može i PDF dokument sa radom iz časopisa (ukoliko šalješ rad drugog autora). Naslov mail-a – Novine u neuronaukama.

Apstrakt možete poslati najkasnije do 10.03.2020. u 13h.

Odabrani radovi će biti prezentovani na Mini sesiji u PowerPoint prezentaciji. Izlaganje studenta trajade maksimalno 10 minuta + 5 minuta diskusija i komentari publike.

Srećno!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Gore ↑