Konkurs za nove članove

          Studentska sekcija za neuronauke raspisuje konkurs za prijem novih članova koji će biti otvoren do 18. februara 2021. godine.

          Ako vas zanimaju neuronauke i volite da svoje znanje i entuzijazam prema nauci prenosite drugima, ako želite da steknete iskustvo u organizovanju naučno-popularnih manifestacija i promociji nauke kao i da se lepo zabavite i upoznate puno ljudi koji dele vaša interesovanja, prijavite se i uplovite u sfere vašeg interesovanja već sada! Poziv je upućen pre svega studentima medicine, biologije, psihologije, farmacije, ali i svim ostalim studentima zainteresovanim za neuronauke i organizaciju naučno-popularnih manifestacija. Prednost imaju studenti koji pored interesovanja za neuronauke poseduju i dodatne skill-ove (osnovnog nivoa) u vidu grafičkog dizajna, upravljanja internet stranicama i slično.

          Kao i do sada i ove godine organizujemo Nedelju svesti o mozgu koja predstavlja globalnu manifestaciju čiji je cilj popularizacija neuronauka, te ovim projektom želimo da povećamo svest javnosti o značaju istraživanja u oblasti neuronauka, da pobijemo opšteprihvaćene mitove o mozgu i naučimo sve učesnike nečemu što ranije nisu znali.

          Svi zainteresovani mogu poslati e-mail sa motivacionim pismom – proizvoljno (zašto su odlučili da se prijave, šta očekuju od sekcije, kako misle da mogu da doprinesu, šta ih od naših aktivnosti najviše interesuje) i popunjen formular (obavezno!) koji se nalazi ovde, na mail: s.sekcija.neuronauke@gmail.com. Studenti koji prođu konkurs biće obavešteni putem email adrese.

Srdačan pozdrav,

Studentska Sekcija za Neuronauke

Zatvoreno za komentare.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Gore ↑