Prijava za volontiranje

Studentska sekcija Društva za neuronake Srbije poziva sve zainteresovane da se priključe  sjajnom timu u realizaciji projekta ,,Mozgosaurus’’. Ovaj projekat finansira Centar za promociju nauke.Tema projekta će biti evolucija i građa  mozga dinosaurusa, a održaće se u Prirodnjačkom centru Svilajnac, u periodu od 08. do 12.  septembra

„Mozgosaurus“ je osmišljen u saradnji Studentske sekcije Društva za neuronauke Srbije i  Prirodnjačkog centra Svilajnac. Projekat će biti realizovan tokom meseca septembra 2021. godine u dino parku Prirodnjačkog centra Svilajnac. Kroz interesantna predavanja o  pojedinačnim vrstama predstavljenim u parku, posetioci će imati priliku da saznaju više o  načinu života i funkcionisanju nervnog sistema dinosaurusa. Kroz predavanja i interaktivne radionice posetioci će na način prijemčiv mlađem uzrastu učiti o osnovnim konceptima morfologije, funkcije i evolucije nervnog sistema dinosaurusa, a posebno će biti  organizovane i radionice koje će na interaktivan način prikazati kako su naučnici došli do  podataka o mozgu ovih davno izumrlih gmizavaca. Za starije posetioce biće organizovana  predavanja eminentnih profesora sa Univerziteta u Beogradu. 

Fokus ovog projekta je promocija i dencentralizacija nauke. Ukoliko te neuronauke čine  radoznalim/om i voliš da svoje znanje i entuzijazam prema nauci prenosiš drugima, ako želiš  da stekneš iskustvo u organizovanju naučno-popularnih manifestacija i promociji nauke i da  se pored toga zabaviš i upoznaš ljude koji dele tvoja interesovanja, prijavi se za volontiranje  na projektu ,,Mozgosaurus’’! Ako do sada nisi čuo/la za Studentsku sekciju za neuronauke, na sajtu http://www.neuronauke.org možeš naći informacije i fotografije naših prethodnih  projekata. Pored svih gore navedenih stvari, takođe ćeš biti u prilici da obogatiš svoj CV. 

Šta ti treba da bi bio naš volonter? 

-ljubav prema neuronaukama 

-zainteresovanost za dinosauruse, mozak i evoluciju 

-altruistički i timski duh 

-želja za promocijom nauke van Beograda 

-mogućnost dolaska u Svilajnac (112 km udaljenosti od Beograda, najmanje jedan dan na 6h) 

Ako te je nešto od navedenog privuklo, popuni prijavu u vidu Google formulara koja se  nalazi na sledećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTHR2KWgeLL-0AotxoHI2X8VhmjIUvFzBdF4h4jBC-HT4lzw/viewform?usp=sf_link

Konkurs je otvoren  do 31.08.2021.godine. Odabrani kandidati će biti kontaktirani! 

Svi učesnici će dobiti sertifikate o učešću koje mogu da iskoriste za ostvarivanje dodatnih  ESPB, kao i za učlanjenje u Sekciju za neuronauke! 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Gore ↑